Wat te kiezen bij het verdampen van cannabis: een draagbare of desktop-vaporizer?

Vaporizers, ze zijn populairder dan ooit. Een van de vele manieren om cannabis te consumeren zonder te roken is door het te verdampen. Deze manier is in de afgelopen paar jaar enorm gegroeid en heeft vele voordelen. Gemak, effectiviteit en flexibiliteit allemaal in één pakket.

Ongeacht in welke situatie je je bevindt, hier zijn enkele van de belangrijkste dingen om rekening mee te houden bij het kopen van je volgende droge kruidenverdamper.

Droog kruid versus andere bronnen

Voordat we ingaan op specifieke factoren om te overwegen, is het erg belangrijk dat we duidelijk maken met welk type cannabis we praten met vaporizers. Er zijn inderdaad modellen waarmee je droog kruid, olie of concentraten (of een combinatie van de drie) kunt verdampen. Maar in dit artikel zullen we het alleen hebben over droge kruidenverdampers.

Draagbaar versus desktop

Wanneer je besluit een desktop- of draagbare vaporizer te kopen, moet u uzelf vier hoofdvragen stellen:

– Waar ga je het gebruiken?
– Hoe lang gebruik je het voor?
– Gebruik je het alleen of in een groep?
– Hoe discreet moet je zijn?

Als je thuis altijd aan het dampen bent, dan is een grotere desktopverdamper iets voor jou.

Maar als u op zoek bent naar iets discreter terwijl u onderweg bent of op reis bent met uw medicinale cannabis, dan past een draagbare vaporizer (die u uiteraard nog steeds thuis zou kunnen gebruiken) beter bij je.

Als je van langere sessies houdt, kun je kiezen voor een desktop-verdamper die op een stopcontact wordt aangesloten en een grotere hoeveelheid cannabis in één keer kan bevatten. Een andere factor waarmee je rekening moet houden bij het kiezen tussen draagbare en desktop-vaporizers, is of je zelf of met een groep zult verdampen.

Neusje van de zalm

Desktop vapes zijn over het algemeen het neusje van de zalm op het gebied van technologie, maar ze zijn ook geweldig voor een groepsomgeving omdat ze krachtiger zijn en een groep kunnen dienen. Desktop vaporizers zijn ook groter en handiger voor een groepsinstelling.

Ten slotte, hoe discreet wil je zijn wanneer je je vaporizer gebruikt? Als discreet zijn een prioriteit is, dan is een draagbare vaporizer iets voor jou. Ze zijn licht in gewicht, produceren kleinere rook en geven je totale flexibiliteit van waar je het wilt gebruiken. Aan de andere kant, als je cool bent met een grotere, zwaardere eenheid die veel meer rook produceert en die je kunt inpluggen of buitengesloten hebt, dan is een desktop-verdamper misschien iets voor jou.